Web Analytics Made Easy - Statcounter

«منیر احمد» روز پنجشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در اسلام‌آباد، سفر رسمی رئیس جمهوری کشورمان به مسکو به دعوت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری فدراسیون روسیه و انجام دیدارهای راهبردی میان این دو مقام مهم منطقه را خوش آیند و موجب تقویت جایگاه منطقه‌ای تهران عنوان کرد.

وی افزود: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم در ایران، دیپلماسی آقای رئیسی پیشرفت قابل توجهی برای ترمیم روابط با برخی از کشورهای منطقه‌ای و توسعه روابط راهبردی با قدرت‌های شرق از جمله چین و روسیه را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگر پاکستانی، اقدامات یکجانبه و سیاست زورمندانه آمریکا را باعث گسترش ناامنی و فقر در منطقه دانست و افزود: آمریکایی‌ها مخالف تعامل و رشد روابط کشورهای منطقه مانند ایران و پاکستان با دو قدرت نوظهور چین و روسیه هستند، در عین حال سفر رئیس جمهوری ایران یک گام رو به جلو برای مقابله با طرح‌های ضدمنطقه‌ای کاخ سفید محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: دستاورد عظیم بازدید آیت الله رئیسی از مسکو نه تنها موجب تقویت همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف می‌شود بلکه رایزنی‌های سران بلندپایه ایران و روسیه دربرگیرنده تقویت صلح و ثبات در منطقه و مقابله مشترک با یکجانبه گرایی آمریکا خواهد بود.

منیر احمد معتقد است که حضور رئیسی در روسیه این تصور را تقویت می‌کند که کشورهای تاثیر گذار منطقه از جمله ایران می‌توانند با مشارکت چین و روسیه بلوک جدیدی را تشکیل دهند و در کنار آنان پاکستان و ترکیه نیز می‌توانند برای تامین منافع مشترک و کمک به صلح و رفاه ملت‌های منطقه نقش آفرینی کنند.

وی اوضاع افغانستان را چالش مشترک کشورهای منطقه از جمله ایران و پاکستان به عنوان همسایگان اصلی دانست و افزود: نقش مدیریتی تهران برای کمک به پرداختن به چالش افغانستان غیرقابل انکار است و از این رو سفر آیت الله رئیسی به روسیه می‌تواند اجماع جدیدی را برای همکاری مشترک در افغانستان رقم بزند.

رئیس موسسه پژوهشی توسعه و ارتباطات در پاکستان (DevCOM) افزود: سفر اخیر وزیرامور خارجه ایران به چین، فعال شدن توافق راهبردی بلندمدت دو کشور و سفر فعلی آیت الله رئیسی به مسکو حکایت از پیشبرد سیاست سازنده دولت سیزدهم برای تقویت تعاملات با قدرت‌های شرق و تحکیم همکاری‌های منطقه‌ای برای تامین صلح، رفاه و آسایش برای ملت‌های یکدیگر قلمداد می‌شود.

رییس جمهوری اسلامی ایران که به دعوت رسمی همتای روس خود و در راستای گسترش تعاملات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به روسیه سفر کرده است، ساعاتی قبل وارد فرودگاه مسکو شد.

قرار است آیت‌الله رئیسی با ولادیمیر پوتین رییس‌جمهوری فدراسیون روسیه دیدار کند.

آیت الله رئیسی پیش از این و در راستای رویکرد دولت سیزدهم برای افزایش حداکثری ارتباط با همسایگان و کشورهای منطقه به تاجیکستان و ترکمنستان سفر کرده بود.

برچسب‌ها روسیه سید ابراهیم رییسی پاکستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سید ابراهیم رییسی پاکستان روسیه سید ابراهیم رییسی پاکستان آیت الله رئیسی کشورهای منطقه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود

به گزارش همشهری آنلاین، "ویلیام برنز" رییس سیا با مطرح کردن ادعاهایی درباره همکاری دفاعی ایران و روسیه، گفت که شراکت روسیه و ایران در حال پیشروی "در مسیر بسیار خطرناکی" است.

پایگاه خبری بیزینس اینسایدر گزارش داد که برنز در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس مدعی شد، روسیه در ازای دریافت کمک‌های نظامی برای جنگ در اوکراین در حال ارائه ،کمک‌هایش به ایران در زمینه برنامه موشکی آن است.
روسیه از سوی اوکراین و متحدان غربی آن به استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین متهم شده است.
ایران این ادعا را رد کرده و گفته است که همکاری‌های نظامی آن با روسیه در چارچوب روابط دفاعی دوجانبه بوده و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.
مقامات ایران همنین تاکید کرده‌اند، برخلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا به مداخله نظامی در این جنگ می‌پردازد، از هیچ یک از طرفین این جنگ حمایت نمی‌کند و آماده میانجیگری برای رسیدن به راهکاری برای حل‌وفصل سیاسی این مناقشه است.

با این حال، برنز مدعی است که ایران تسلیحاتی به روسیه داده که در جنگ اوکراین، از جمله علیه زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده شده‌اند.

رییس سیا همچنین در ادامه مدعی شد که روسیه در حال بررسی عرضه هواپیماهای جنگنده به ایران نیز هست. برنز در بخش دیگری از اظهاراتش درباره ایران گفت که برنامه هسته‌ای ایران بیش از پیش پیشرفته است.

او مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران "تا حدی پیشرفته است که اگر بخواهند پافراتر بگذارند، غنی‌سازی ۹۰ درصدی تنها چند هفته طول می‌کشد."
برنز با ادعای این که ایران پیشتر، در برنامه هسته‌ای خود اهداف نظامی را دنبال می‌کرد که در سال ۲۰۰۳ متوقف شد، گفت که فکر نمی‌کند ایران تلاش‌ها برای ساختن تسلیحات هسته‌ای را ازسرگرفته باشد.

ادعای برنز درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران تاکید کرده‌اند تولید و بکارگیری تسلیحات اتمی جایی در برنامه دفاعی ایران ندارد و برنامه هسته‌ای ایران تنها ماهیتی صلح‌آمیز را دنبال می‌کند.

کد خبر 849548 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه ایران و روسیه

دیگر خبرها

  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • به فشارهای آمریکا درباره خط لوله گاز با ایران توجه نمی‌کنیم
  • «نه» پاکستان به امرو نهی آمریکا درباره ایران
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • امیرعبداللهیان: در مسیر تدوین نقشه راه برای بازگشت روابط طبیعی ایران و مصر هستیم
  • پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره ایران دست رد زد
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود